top of page
Advanced Insurance
Advanced Insurance

Data en tijden op aanvraag

|

Locatie wordt nader bekend gemaakt

Advanced Insurance

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Data en tijden op aanvraag

Locatie wordt nader bekend gemaakt

Over deze training

Kosten: 

ANG 2.491,00 (Incl. OB)

PE: 

17 NBA punten

De training Advanced Insurance is een vervolgprogramma op de training Insurance Fundamentals -algemene opleiding verzekeringsbedrijf voor Curaçao.

Wat te verwachten

Tijdens de trainingsbijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van interactieve presentaties door de vakdocent.

De training Advanced Insurance verschaft een diepgaande kennis en inzicht in de verzekeringsproducten: 

● Aansprakelijkheid 

● Brand 

● Motorrijtuigen 

● Leven inclusief de voor de regio relevante onderdelen die o.a. ook voorkomen in de opleiding Assurantie A. 

Met de opgedane kennis kunnen deelnemers hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uitvoeren corresponderend met het niveau van hun professionele taken en verantwoordelijkheden. De training kan facultatief worden afgesloten met een kennistoets.

Door wie?

De kernvakdocent voor deze training is erkend financieel planner (FFP) en adviseur in de verzekeringssector. Hij heeft een brede ervaring als trainer en is inhoudelijk expert binnen het complete Wft domein. Hij staat mede garant voor een kwalitatief hoogwaardig niveau waarbij tevens de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied worden behandeld. Hierdoor wordt de theorie vertaald naar de actuele praktijk. Dit aspect verhoogt het begrip, inzicht en de toepasbaarheid van de behandelde leerstof.

Werkvorm

Tijdens de trainingsbijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van interactieve presentaties door de vakdocent. Daarbij wordt de binnen de groep reeds aanwezige kennis gemobiliseerd en herverdeeld. Dit wordt o.a. bereikt aan de hand van (groeps)opdrachten op basis van actuele praktijkcasuïstiek en discussies. Er is doorlopend voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Door de gekozen werkvorm tijdens de training limiteren wij het aantal deelnemers op maximaal 20 personen per groep. De training wordt in het Nederlands verzorgd.

Studiemateriaal

Tijdens elke trainingssessie wordt gewerkt met een werkmap, hand-outs, cases met uitwerkingen en achtergrond documentatie. Daarnaast ontvangen deelnemers als naslagwerk een digitaal brondocument. Via dit digitale brondocument hebben deelnemers direct toegang tot een uitgebreide selectie van geactualiseerde achtergronddocumentatie.

Studiebelasting

Naast het actief participeren tijdens de training indiceren wij de zelfstudiebelasting ter voorbereiding op de (facultatieve) kennistoets op 20-25 uur.

PE-punten

Dit programma is aangemeld bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) voor het verkrijgen van 17 PE punten voor accountants en andere  deelnemers die bij deze beroepsorganisatie zijn aangesloten.

Deel dit evenement

bottom of page