top of page

PARTNERS

3Masters

3Masters is ruim 10 jaar gespecialiseerd in het duurzaam ontwikkelen van individuele personen, teams en organisaties werkzaam in de zakelijke- en financiële dienstverlening. 3Masters doet dit middels eigentijdse opleidingsvormen met vakdocenten uit de praktijk op individueel- en groepsniveau zowel binnen een virtuele als klassikale omgeving en voor alle lagen in (financiële) organisaties: van instromers tot bestuurders en commissarissen. Het kerndoel daarbij is om mensen te helpen in hun ontwikkeling. De vakspecialisten van 3Masters verzorgen al vele jaren opleidingen en trainingen in Caribisch Nederland.

 

3Masters is een CRKBO en CEDEO erkend opleidingsinstituut, aangesloten bij EDU-DEX  en geaccrediteerd door oa. NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants) NOBCO, GARP (Global Association of Risk Professionals), Holland Quaestor en IBA (Association of International Bankers, Curaçao)

Raven Advies

De heren Mr. Peter Raven en Hans van Dijk zijn beide verbonden aan Van Dijk/Raven Advies Opleiding en Training te Goes, Nederland. Beiden trainers geven al jaren acte de presence op het gebied van trainingen in Curaçao, Aruba en Suriname. Deelnemers ontvangen bij een voldoende resultaat een diploma van Van Dijk/ Raven Advies Opleiding en Training.

CC_logo PNG versie.png
Compliance Caribbean

Compliance Caribbean is sinds 1997 gevestigd en heeft het Caribische gebied als werkgebied met een main focus op the Dutch Caribbean. Onze doelstelling is om het kenniscentrum te zijn aangaande compliance vraagstukken en expert te zijn op het gebied. Sinds 1998 worden in samenwerking met de Centrale Bank en het TFI compliance opleidingen aangeboden.

bottom of page