top of page
Financieel Management voor de Niet-Financiële Manager
Financieel Management voor de Niet-Financiële Manager

Datum wordt nader bekend gemaakt.

|

Locatie volgt.

Financieel Management voor de Niet-Financiële Manager

Tijd en locatie

Datum wordt nader bekend gemaakt.

Locatie volgt.

Over deze training

Kosten:

ANG 1.745,00 incl. 6% OB.

Krijgt u als financieel manager steeds vaker te maken met financiële vraagstukken? Wilt u daarin groeien en betere en onderbouwde beslissingen kunnen nemen?

Als manager krijgt u binnen uw organisatie steeds vaker te maken met financieel-economische zaken. Dat vraagt van u praktische, direct toepasbare kennis en inzicht op dit gebied. De kennis die u tijdens de training krijgt aangereikt, past u direct toe in uw dagelijkse werk.

De training is gericht op fundamentele verkenning van die aspecten waarmee u als non-financial geconfronteerd wordt in uw dagelijkse werk. U krijgt veel inzicht in de financiën van een onderneming en leert de meest belangrijke beginselen van financiële analyse.

Voor wie is deze training?

De training is speciaal ontwikkeld voor (niet-financiële) managers en staffunctionarissen die een korte maar zeer praktische training willen volgen.

Specifieke financiële voorkennis is niet noodzakelijk.

Wat kun je verwachten?

De training bestaat uit 3 sessies van 3 uur. Het heeft primair als doel u inzicht te geven in de financiën van uw organisatie, zodat u soepeler over financiën kunt communiceren en beter in staat bent financiële voorstellen te onderbouwen. Daarvoor reiken we u relevante kennis van financieel management en bedrijfseconomie aan. 

De aangename manier van trainen en doceren door een zeer ervaren praktijkdocent (ondernemer) maakt dat de toepasbaarheid voor u in de praktijk uitermate groot zal zijn.

In de training staat de vraag: “hoe wordt resultaat vastgesteld?” centraal.

We nemen u mee door in te zoomen op onderwerpen zoals de analyse van de financiële rapportage, een business case analyse financieringsvraagstukken, het managen van kosten en opbrengsten, etc.

De training geeft u een helikopterview van relevante financiële vraagstukken binnen een organisatie. Deelname aan deze training leidt ertoe dat u een goede gesprekspartner wordt van uw controller en CFO en beslissingen gefundeerd op ratio kunt baseren.

Door wie?

De training zal worden gegeven door de heer Peter Raven, partner van VanDijk/Raven Advies Opleiding en Training, Nederland.

VanDijk/Raven heeft een jarenlange ervaring (sinds 1995) met het geven van trainingen en workshops Op Aruba, Curaçao en in Suriname. Hij is goed bekend met de lokale situatie.

De trainer, Peter Raven heeft een zeer ruime ervaring in management functies Business Banking bij Rabobank en ING. Hij is nu ondernemer en houdt zich bezig met advisering van bedrijven in overname situaties, kredietverlening, etc.

Daarnaast is hij eigenaar van het Kenniscentrum voor Arbeidsrecht en het Kenniscentrum voor Ondernemingsrecht.

Deel dit evenement

bottom of page