top of page
 Webinar: Risicobeheersing en Governance in Crisistijd
 Webinar: Risicobeheersing en Governance in Crisistijd

Volgt nog

|

Virtueel via Zoom

Webinar: Risicobeheersing en Governance in Crisistijd

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Volgt nog

Virtueel via Zoom

Over deze training

Kosten: 

Op aanvraag

PE: 

n.v.t.

De Financial Institute organiseert in samenwerking met Van Dijk/Raven Advies, Opleiding & Training de webinar: Risicobeheersing en Governance in Crisistijd.

Voor wie?

De workshop is o.a. bestemd voor toezichthouders,  bestuurders en commissarissen van banken, verzekeraars en pensioenfondsen, managementfuncties, advocaten, accountants, etc.

Wat te verwachten?

Onderwerpen die aan de orde komen:

  1. Impact van Covid-19 op financiële dienstverleners, waaronder banken, verzekeraars, hypotheekbanken en pensioenfondsen;
  2. Maatregelen van de overheid - (vanuit Caribisch, Europees en Internationaal perspectief);
  3. Risico's in verband met de dienstverlening tijdens Covid-19 en steunmaatregelen van overheden;
  4. Verantwoordelijkheden van bestuur en toezichthouders in relatie tot de specifieke risico's;
  5. Actualiteiten - Covid-19 in recente jurisprudentie ('onvoorziene omstandigheden', 'recht op loon', 'onbehoorlijk bestuur').

Door wie?

De docent en trainer voor deze webinar is Dhr. Dick Alblas. Dhr. Alblas is advocaat bij Vos & De Lange Advocaten. Daarnaast is hij docent/trainer bij Van Dijk/Raven Advies, Opleiding & Training en kerndocent aan de Academie voor Bank en Verzekeringen aan de Universiteit van Amsterdam.

Dhr. Alblas richt zich in zijn proces- en adviespraktijk op het bijstaan en adviseren van ondernemingen, instellingen, bestuurders, commissarissen en professionals, waaronder accountants en fiscalisten, op het terrein van het financieel economisch strafrecht, het bestuursstrafrecht en het sanctierecht.

Werkvorm

Risicobeheersing en Governance in Crisistijd is een interactieve webinar. De laatste 30 minuten worden besteed aan de behandeling van vragen van deelnemers.

Deel dit evenement

bottom of page