top of page

Advanced Insurance

Niveau: Gevorderd

Duur: 5 sessies van 4 uur

Data: Op aanvraag

Tijdstip: 08.00 - 12.00
Kosten:
ANG 2.491,00 (Incl. OB)
PE:
17 NBA punten

Aanmelden

De training Advanced Insurance is een vervolgprogramma op de training Insurance Fundamentals -algemene opleiding verzekeringsbedrijf voor Curaçao.

Voor wie is deze training?

De training Advanced Insurance is uitermate geschikt voor deelnemers die eerder de training Insurance Fundamentals hebben gevolgd en hun kennis op relevante onderdelen willen uitbreiden en verdiepen.
Dit programma is ook zéér geschikt voor financial professionals, medewerkers van
verzekeringsmaatschappijen en hun toeleveranciers, interne- en externe toezichthouders en accountants die hun kennis en vakbekwaamheid over het verzekeringsbedrijf willen verdiepen. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de trainingsbijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van interactieve presentaties door de vakdocent. 

 

De training Advanced Insurance verschaft een diepgaande kennis en inzicht in de verzekeringsproducten:
● Aansprakelijkheid
● Brand
● Motorrijtuigen
● Leven
inclusief de voor de regio relevante onderdelen die o.a. ook voorkomen in de opleiding Assurantie A.
Met de opgedane kennis kunnen deelnemers hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uitvoeren corresponderend met het niveau van hun professionele taken en verantwoordelijkheden.
De training kan facultatief worden afgesloten met een kennistoets.

Door wie?

De kernvakdocent voor deze training is erkend financieel planner (FFP) en adviseur in de verzekeringssector. Hij heeft een brede ervaring als trainer en is inhoudelijk expert binnen het complete Wft domein. Hij staat mede garant voor een kwalitatief hoogwaardig niveau waarbij tevens de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied worden behandeld. Hierdoor wordt de theorie vertaald naar de actuele praktijk. Dit aspect verhoogt het begrip, inzicht en de toepasbaarheid van de behandelde leerstof.

Werkvorm

Tijdens de trainingsbijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van interactieve presentaties door de vakdocent. Daarbij wordt de binnen de groep reeds aanwezige kennis gemobiliseerd en herverdeeld. Dit wordt o.a. bereikt aan de hand van (groeps)opdrachten op basis van actuele praktijkcasuïstiek en discussies. Er is doorlopend voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Door de gekozen werkvorm tijdens de training limiteren wij het aantal deelnemers op maximaal 20 personen per groep.
De training wordt in het Nederlands verzorgd.

Studiemateriaal
Tijdens elke trainingssessie wordt gewerkt met een werkmap, hand-outs, cases met uitwerkingen en achtergrond documentatie. Daarnaast ontvangen deelnemers als naslagwerk een digitaal brondocument. Via dit digitale brondocument hebben deelnemers direct toegang tot een uitgebreide selectie van geactualiseerde achtergronddocumentatie.

Studiebelasting
Naast het actief participeren tijdens de training indiceren wij de zelfstudiebelasting ter voorbereiding op de (facultatieve) kennistoets op 20-25 uur. 

 

PE-punten
Dit programma is aangemeld bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) voor het verkrijgen van 17 PE punten voor accountants en andere  deelnemers die bij deze beroepsorganisatie zijn aangesloten.

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met:

bottom of page