top of page

Banking Risks & Regulatory Reporting

Duur: 2 sessies van 4 uur

Data: 29  november en 1 december 2022

Tijdstip: 13.00 - 17.00

Kosten: Op aanvraag

PE: 4 NBA punten

Aanmelden

Wet- en regelgeving vormen de kaders waarbinnen financiële instellingen hun operationele activiteiten kunnen uitoefenen. Voor de aan de operationele activiteiten verbonden risico's gelden kapitaalsvereisten en rapportageverplichtingen.


In de Masterclass Risk & Regulatory Reporting krijgt u inzicht in:

• de meest relevante bancaire risico’s;

• actuele kapitaalsvereisten;

• rapportageverplichtingen aan de CBCS;

• hoe deze uitwerken op het risicobeheer, de balans, verdienmodel en het kapitaal van een bank.


Deze Masterclass vormt de perfecte basis voor interne- en externe vervolgopleidingen.


Voor wie is deze training?

Deze training is bestemd voor medewerkers van banken, accountants, externe- en interne toezichthouders (leden van raden van commissarissen). 


De Masterclass is ook uitermate geschikt voor financial professionals met een meerjarige ervaring in de sector en hun kennis over deze onderwerpen willen opfrissen en actualiseren.

Wat kun je verwachten?

Na actieve participatie zul je inzicht hebben in de meest relevante bancaire risico’s en het waarom van ‘regulatory reporting’. Hiermee wordt je geïnspireerd én gemotiveerd om deze ontwikkelingen nauwgezet te blijven volgen.

Door wie?

De senior trainer voor dit programma is Michel Hammann. Michel heeft een jarenlange carrière als internationaal bankier bij o.a. JP Morgan Chase, het Zwitserse UBP en de bankendivisie van Delta Lloyd. Hij is tegenwoordig actief als internationaal consultant en programma-manager/trainer bij 3Masters Opleidingen. Sinds de jaren 90 verzorgt hij als vakspecialist bancaire opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland, waaronder op de Antillen.

 

 

Werkvorm

De interactieve presentatie door de vakdocent wordt afgewisseld met praktijkgerichte (groeps)opdrachten in virtual breakout rooms. Door de gekozen werkvorm limiteren wij het aantal deelnemers op maximaal 9 personen per groep. 

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met:

bottom of page