top of page

Fundamentals Hypotheken (VCR)

Niveau: Basis

Duur: 4 sessies van 3 uur

Data: 20, 22, 27 & 29 juni 2022

Tijdstip: Wordt nader bekend gemaakt

Kosten: Op aanvraag

PE: 10 niet-wettelijke PE-uren

Aanmelden

Wilt u meer leren over hypotheekverstrekking? De daarbij van belang zijnde juridische en fiscale factoren? Deze online training Hypotheken/Woningfinanciering geeft op al die vragen antwoord!

In deze training nemen we als het ware de deelnemers aan de hand op weg naar het leren begrijpen en inzicht krijgen in van alles wat te maken heeft met het verstrekken van hypotheken.

U leert om te gaan met de wensen en behoeften van de klant op het gebied van woningfinanciering/hypotheekverstrekking.

Voor wie is deze training?

Deze virtual classroom is bestemd voor:

  • Retailadviseurs en hun back office medewerkers;

  • Hypotheekadviseurs;

  • Medewerkers van de afdeling Hypotheken;

  • Startende (junior) financiële professionals;

  • Pensioenadviseurs;

  • Allen die een breed basis inzicht in het onderwerp Hypotheken willen krijgen.

Wat kun je verwachten?

Met de opgedane kennis en zeker ook de interactie en het uitwisselen van kennis en ervaring met de mede-cursisten tijdens de training, ontwikkelen de deelnemers een sterke basis om de juridische, fiscale en technische eigenschappen van de diverse hypotheekproducten te doorgronden en toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Na afloop van deze effectieve training heeft u inzicht in het totale proces van hypotheekverstrekking/woningfinanciering. Daarnaast kunt u de geldende Wet- en Regelgeving van Curaçao rond Hypotheekverstrekking succesvol toepassen.

Door wie?

De training wordt verzorgd door VanDijk/RavenAdvies Opleiding en Training, Nederland. De docente, mevrouw Lennie Schwirtz, heeft zeer ruime en jarenlange ervaring in het lesgeven bij vrijwel alle financiele instellingen en verzekeraars in Nederland op het gebied van pensioenen en hypotheken.

Zij geeft al vele jaren namens VanDijk/RavenAdvies Opleiding en Training trainingen op zowel Curaçao, Aruba en in Suriname, en is zeer goed bekend met de lokale situatie, welke kennis in de trainingen wordt toegepast zodat deze duidelijk herkenbaar zijn voor de deelnemers.

Werkvorm

Aan de hand van een serie praktijkgevallen zullen de eerdergenoemde onderwerpen de revue passeren.

Van de deelnemers wordt gedurende de training een actieve participatie verwacht, er is veel ruimte voor onderling contact tussen deelnemers en docent en deelnemers onderling.

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met:

bottom of page